J. de Jonge Shared Services B.V

J. de Jonge Group

About us.

We are J. de Jonge Group
We are creating the next gen industry, sustainably.
As an international all-round mechanical contractor/manufacturer, we offer a total package of products and services in the petrochemical- and energy transition industry to our clients. Specializing in designing, manufacturing, and servicing pipelines, heat exchangers, loading arms and tank terminals.
Quality, safety, sustainability, and innovation are the pillars of our organization.
Visit our website JdeJonge.com for more information. We look forward to providing you with our sustainable products and services.

News.

Job adverts.

Werkvoorbereider – J. de Jonge Group

Word jij onze nieuwe werkvoorbereider? Als werkvoorbereider binnen de J. de Jonge Groep werk je op locatie bij een van onze klanten en zorg je voor een ongestoorde montage van prefab leidingwerk en toebehoren bij werktuigbouwkundige onderhoudsprojecten. Je verzorgt zelfstandig de werkvoorbereiding en inkoop van materialen en stuurt op planning, kosten, risico’s, kwaliteit en technische integriteit.

Wij bieden:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao metaal en techniek.
Mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een enthousiast team.
Informele cultuur met ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën.
Belangrijke bijdrage aan toonaangevende, internationale en innovatieve projecten.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Joost Boonsma J.boonsma@jdejonge.com of 0621420031

READ MORE »

Uitvoerder – J. de Jonge Group

Word jij onze nieuwe collega?

Als uitvoerder bij J. de Jonge Group ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van projecten, waarbij je een personeelsplanning opstelt, werkzaamheden verdeelt en contact houdt met klanten. Je zorgt ervoor dat het project binnen budget en tijdschema wordt afgerond en bent verantwoordelijk voor het organiseren van toolboxmeetings en het houden van werkplekinspecties. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel en je werkt volgens het veiligheids- en kwaliteitsplan.

READ MORE »

Projectleider – J. de Jonge Group

Word jij onze nieuwe projectleider?

Als Projectleider binnen J. de Jonge Group ben je verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende (A tot Z) projecten. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, technische en financiële aspecten van het project en je stuurt bij waar nodig.
Het maken van financiële analyses en het leidinggeven aan het projectteam valt binnen de taken. De functie vereist een HBO werk- en denkniveau, kennis van kwaliteitssystemen en een VCA Vol diploma. Proactiviteit, stressbestendigheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met Microsoft Excel zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Joost Boonsma J.boonsma@jdejonge.com of 0621420031

READ MORE »

Contact this exhibitor.