Trisoplast Mineral Liners

Trisoplast Mineral Liners

About us.

Trisoplast® is a patented robust, waterproof, flexible and durable mineral barrier, consisting of a mix of sand, bentonite and polymer. This mixture has significantly better sealing properties than traditional mineral sealing materials and is easy to apply in hard-to-reach areas. Perfect for environmental protection and waterproofing in e.g. tank storage depots and industrial sites.

News.

Job adverts.

Hoofduitvoerder / Projectleider

Hoofduitvoerder / Projectleider

GID heeft met Trisoplast, Multriwell en Trisolock unieke en innovatieve producten in handen die worden toegepast in de milieusector, industrie, infra en landschapsinrichting. Als GID voeren we projecten uit in Nederland maar ook daarbuiten.

Als Hoofduitvoerder/Projectleider heb je de dagelijkse leiding over de uitvoering van onze projecten. Samen met je collega’s wil je ‘een mooi werk maken’. Praktische oplossingen, efficiënte planning, goed financieel resultaat en niet op de laatste plaats: tevreden opdrachtgevers, dat is jullie doel. Om dat te bereiken stuur en coach je je collega’s op het werk, houd je de voortgang, kwaliteit en de kosten van het werk nauwlettend in de gaten, zodat er kwantitatief en kwalitatief topresultaat wordt geleverd. Ook voer je werkzaamheden uit op het gebied van werkvoorbereiding. Hierin ben jij de drijvende kracht achter de planning en projectbegeleiding en bewaak je de processen en procedures teneinde bij te dragen aan een gestructureerd werk.

READ MORE »

Contact this exhibitor.